Hvad skal vi snakke om?

Jeg prøver lige noget nyt. Kan man mon bruge lydmediet som dialogskaber? Skru op og lyt med, det tager ikke ret lang tid.

Man kunne kalde det for et skridt ud i det ukendte Cross Media vand. Vi ved jo alle, at lyd eller billeder kan noget andet end bare tekst. Dette er både en test af om lyd-mediet virker, når der blot er tale om en kort lyd-bid, og en invitation til samtale og dialog.

Hvad vil du gerne blive klogere på? Hvad vil du gerne høre om i forhold til kommunens kommunikation? Skal det være noget om, hvordan jeg tager afsæt i servicedesign tanken, når jeg planlægger kommunikation omkring eksempelvis større vejarbejder? Vil du høre noget om, hvorfor det er så svært at finde rundt på kommunens hjemmeside? Eller skal vi tale om, hvordan myndigheder har mulighed for at være tilstede på sociale medier? Giv mig dit ønske her i kommentarfeltet eller på en af de andre kanaler, hvor du også kan finde mig.

Leave us a Message