Forberedelse og baggrund

At afholde en proces kræver forarbejde. Ikke blot i forhold til selve planlægningen af processen, men også i forhold til at få skabt en relation til opgavestilleren, der sikrer, at jeg som konsulent forstår kundens situation og behov. Det kræver tillid og for at skabe den, må man som konsulent være ydmyg, anerkendende og synliggøre sit faglige fundament fx ved at være transparent og dele nogle af sine overvejelser og refleksioner.

Derfor bruger jeg, en del tid på at sætte mig ind opgaven, før jeg præsenterer en model.

Ofte bruger jeg en grafisk model, der tydeliggør de forskellige trin i processen samtidig med, at modellen kan hjælpe med at holde fokus på målet.

Vil du vide mere, så kontakt mig på pia(snabel-a)piabrandthalling.dk eller på telefon 4014 1896.

Leave us a Message